Trysil Elektro AS

Sikkerhet for ditt næringsbygg

Beskytt arbeidsplassen mot innbrudd, brann og vannlekkasjer. Med sikkerhetssystemet fra Elotec Ajax kan du skape en tryggere hverdag for alle ansatte i ditt næringsbygg.

elotec ajax innbruddsalarm i næringsbygg

Elotec Ajax-systemet inneholder blant annet brannalarm, vannalarm, innbruddsalarm, kameraovervåking og smarthusstyring.

Sikkerhetssystemet tilpasset næringsbygg

Elotec Ajax er et elektronisk sikkerhetssystem som er spesielt designet for næringsbygg. Det gir en høy grad av beskyttelse mot innbrudd og tyveri ved å overvåke og kontrollere adgangen til bygningen. 

Systemet kan konfigureres for å gi tilgang til autoriserte personer ved hjelp av ulike typer adgangsmedier, som nøkler, kort eller kode. Man kan også integrere det med andre sikkerhetssystemer, som brannalarm og overvåkning, for å øke sikkerheten ytterligere. 

Elotec Ajax er en pålitelig, solid og effektiv løsning for å beskytte næringsbygg mot uønsket adgang og kriminalitet.

Noen funksjoner i Ajax-systemet

  • Røykvarslere med CO-detektor
  • Vannalarm fra første dråpe
  • Innbrudds-kamera og sensorer
  • Smarthusfunksjonalitet
  • Appstyring


Er alle innganger sikret?

Elotec Ajax innbruddsalarm sikrer alle områder i ditt næringsbygg. Mange av våre detektorer kan faktisk merke når noen åpner en dør eller lyden av et vindu som blir knust. Utendørs PIR kan til og med varsle om den oppdager en inntrenger i nærheten av bygningen. 

Beskytt arbeidsplassen 

Om arbeidsplassen er risikofylt bør man vurdere ekstra tiltak for å øke trygghetsfølelsen hos de ansatte. En praktisk knapp i direkte nærhet er et godt valg. Dette utløser umiddelbart en alarm, enten stille eller via sirene. Om arbeidsplassen er risikoutsatt kan knappen plasseres der de ansatte enkelt kommer til i farlige situasjoner. 

Elotec Ajax innbrudd pakke
innbruddsalarm fra elotec ajax, på veggen i næringsbygg
elotec ajax innbruddsalarm i næringsbygg

Elotec Ajax inneholder mange sikkerhetsprodukter som er perfekt tilpasset å sikre næringsbygg fra inntrengere.

Stor rekkevidde på alarmsystemet

I større områder kan man øke rekkevidden med opptil fem repeatere. En repeater har så mye som 1800 meter rekkevidde, som betyr at du kan sikre ganske store områder.

Elotec Ajax-systemet er utviklet for å sikre små og store næringsbygg. Ajax har elementer som dekker nesten alle sikkerhetsbehov, både inne og ute.

Ajax er det mest prisbelønte trådløse systemet i Europa - da kan du lene deg godt tilbake og være trygg på at næringsbygget ditt er godt sikret mot innbrudd.

Allsidig gardindetektor

Kunne du tenkt deg å trekke en usynlig vegg foran noe du ønsker å sikre? Enten det er et glasstak, avdeling uten dør, en bardisk, eller kunst på veggen. 

Vår gardindetektor har sensorer som lager et smalt deteksjonsfelt på inntil 15 meter. Om noen krysser linjen, går alarmen umiddelbart.

Trenger du hjelp til å gjøre bygget ditt enda tryggere?

Våre elektrikere har lang erfaring med sikkerhet. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å sette opp gode sikkerhetsløsninger til ditt næringsbygg eller sameie!