Trysil Elektro AS

Belysning er ikke bare lys

Riktig belysning er veldig viktig i næringslivet og på arbeidsplassen. Det fremmer bedre helse for de ansatte, mer produktivt arbeid, energieffektivitet og bærekraft. Med dette ønsker vi å tydeliggjøre at riktig belysning handler om mye mer enn bare lys. Her kan du lese mer om viktigheten av moderne belysning.

Bærekraftig belysning - sparte 82 000 på ett år

Fretex på Alnabru hadde tidligere konvensjonelle lysrør med kvikksølv, som nå utfases i henhold til det nye EU-direktivet. De trengte å oppdatere belysningen, og valgte med hjelp fra Signify å gjenbruke de gamle armaturene, og heller bytte alle lysstoffrør til LED-lysrør. Nå sparer de både miljøet og penger ved å bytte belysning.

Fra utgått til utmerket: Belysning som inspirerer

Bedrifter må nå gjøre grep med utskifting av gamle lysstoffrør. Her er 4 grunner til at dette er positivt for din arbeidsplass.

Slik sparer du penger på forbudet mot lysstoffrør

Å produsere nye lysstoffrør ble utfaset i 2023, og snart må alle bedrifter gjøre grep. Det positive? Du vil spare penger på det!

Slik planlegger du lyssoner på kontoret

Arbeidsplassen er ikke bare et sted for å utføre en jobb - det er også en arena for kreativitet, samarbeid og personlig vekst. Nøkkelen for å skape et godt og fungerende arbeidsmiljø er riktig belysning. 

Spørsmål og svar om utbytting av lyskilder

Fra 2023 startet overgangen fra gamle lysstoffrør til LED-lys for fullt. 

Bedrifter og næringsvirksomheter må skifte ut gamle lamper til mer miljøvennlige varianter. Det er naturlig å ha spørsmål knyttet til utfasingen, om både sikkerhet, installasjon, og eventuelle endringer som må gjøres. En av våre kvalitetsleverandører Signify har samlet sammen noen vanlige spørsmål og svar - for å hjelpe deg med overgangen til LED-lysrør.

Vi kan belysning!

Vi er spesialister på lys. Om din bedrift eller næringsvirksomhet trenger rådgivning til belysningsløsninger eller installasjon har du kommet til rett sted. Kontakt oss i dag.